Tip de joc Triplu SuperPar

TRIPLU SUPER PAR 
Conceptul se bazează pe trei grupe de evenimente, pe care le numim Super 4, Super 6 și Super 8. Aveti posibilitatea de a alege câte un meci din fiecare grupă, denumirea de „Super” provenind de la faptul că in fiecare din cele trei grupe de meciuri se află evenimente cu cote foarte ridicate. 
Principiile care trebuie respectate la compunerea unui bilet de Triplu Super Par sunt următoarele: 
• Dacă aveti pe bilet 4 evenimente, puteti adăuga un meci din grupa Super 4 a Triplu Super Par. 
• Dacă aveti pe bilet 6 evenimente (chiar dacă al 5-lea eveniment este din grupa Super 4), puteti adăuga un meci din grupa Super 6 a Triplu Super Par. 
• Dacă aveti pe bilet 8 evenimente, puteti adăuga un meci din grupa Super 8 a Triplu Super Par. Nu contează dacă evenimentul 5 este din grupa Super 4 si/sau evenimentul 7 este din grupa Super 6 a Triplu Super Par. 

Triplu Super Par se poate combina cu orice joc, se poate pune in orice sistem si nu există limită minimă de cotă! 

Mai exact, dacă puneti pe bilet oricare 4 pronosticuri din oferta standard de pariere, indepliniti deja conditia pentru a pune un meci din Grupa Super 4 a noului beneficiu Triplu Super Par. 
Meciurile din aceste grupe nu se contabilizează pentru stabilirea bonusului progresiv MOZZART care se aplică pe numărul de evenimente. 
Mai exact, dacă aveti pe bilet 12 evenimente dintre care 3 evenimente sunt din Triplu Super Par (din fiecare grupă câte un meci), aceste 3 meciuri nu se iau in calcul pentru bonusul progresiv, bonusul fiind aplicat doar pe cele 9 evenimente din oferta standard (12 – 3 meciuri din Triplu Super Par = 9 meciuri care intră in calcul pentru bonus). 


Exemplu de Triplu Super Par pe biletele de tip sistem: 
1. Dacă jucati un sistem 5/12 (5 din 12), ati indeplinit conditia de a beneficia de un meci din grupa Super 4 a noului Triplu Super Par. 
2. Dacă jucati un sistem 7/12 (7 din 12), ati îndeplinit conditia de a beneficia de un meci din grupa Super 4 și un meci din grupa Super 6 a noului Triplu Super Par. 
3. Dacă jucati un sistem 9/12 (5 din 12), ati indeplinit conditia de a beneficia de un meci din grupa Super 4 , un meci din grupa Super 6 si un meci din grupa Super 8 a noului Triplu Super Par. 

Numărul de meciuri pe care le puteti adăuga din grupele de Triplu Super Par depinde de numărul de meciuri din baza sistemului (in cazurile de mai sus 5, 7 și 9). 
Adaugă CÂTE UN MECI din fiecare grupă (SUPER 4, SUPER 6 și SUPER 8) la orice meci din oferta standard si 
COTELE SUPER TARI ÎTI VOR MĂRI CÂSTIGUL!