Depunere si Retragere in/din contul online prin Skrill

Utilizatorii care nu au un cont Skrill pot viziona instructiunile pentru deschiderea contului Skrill accesând link-ul de mai jos:

http://help.mozzartbet.ro/p/deschidere-cont-skrill/247

 

Depunere in contul online prin Skrill


Pentru a depune fonduri in contul online prin metoda Skrill trebuie să vă conectati in contul dumnevoastră Mozzartbet. După ce v-ati conectat  faceti click pe Contul meu de utilizator , aflat in centrul ferestrei:

Selectati optiunea MIZA  urmat de click pe SKRILL si se va deschide următoarea fereastră:

Introduceti suma pe care doriti să o depuneti(minim 45 lei) in contul dumnevoastră si adresa de Email a contului Skrill. După ce ati efectuat acesti pasi dati click pe pictograma Plăteste

Introduceti adresa de Email a contului Skrill urmat de parola dumneavoastră

 După ce vă conectati la contul dumnevoastră Skrill, se va deschide un formular de confirmare a plăti.

Confirmarea plăti se face prin apăsarea butonului "Pay". Procesul de confirmare durează câteva secunde si după confirmarea cu succes, sistemul vă va duce in mod automat la site-ul Mozzartbet.

Dacă doriti să opriti plata, apăsati butonul "Inapoi la comerciant." Sistemul vă va întreba incă o dată dacă doriti intreruperea plătilor si veti face acest lucru prin apăsarea din nou a butonului "Inapoi la comerciant." Sistemul vă va duce in mod  automat la site-ul Mozzartbet.
 

Retragere din contul online prin Skrill


Pentru a putea retrage fonduri din cont prin metoda Skrill trebuie să vă conectati in contul Mozzartbet.  După ce v-ati conectat  faceti click pe Contul meu de utilizator , aflat in centrul ferestrei:

Selectati optiunea  DE ACHITAT  urmat de click pe SKRILL si va apărea următoarea fereastră:

Introduceti suma pe care doriti să o retrageti(minim 100 lei) din contul dumnevoastră si adresa de Email a contului Skrill. După ce ati efectuat acesti pasi dati click pe pictograma ÎNCASEAZĂ

După introducerea sumei si adresei de Email o să apară următorul mesaj:

Pentru a finaliza procesul de retragere trebuie să faceti click pe pictograma CONFIRMĂ